top of page
Emberd-Rosalien14

OVER EMBERD

Emberds missie is tweeledig. Enerzijds help ik individuën om zich bewust te worden van hun kooltjes (passies, eigenheid, krachten, idealisme) en deze te laten gloeien. Ik ondersteun hen om die maximaal in te zetten, privé en professioneel.


Anderzijds wil ik individuen en organisaties handvaten aanreiken om:

  • bewust, doelgericht en verbindend te communiceren,

  • conflictvaardiger te worden,

  • geëscaleerde conflicten te leren de-escaleren.

Verbinding en bewustzijn staan hierbij centraal.

  • Zelfbewustzijn: ontdek welke krachten, talenten en bronnen je al hebt. Ontdek wie je bent en wat jij wilt. Leer vervolgens je eigen vuur en dat van anderen aanwakkeren.

  • Verbinding met anderen: communicatie gaat als een lopend vuurtje rond, zowel de goede als de slechte. Laat je niet aansteken door slechte communicatie van anderen, maar ontwikkel je eigen vaardigheden. Als je jouw eigen gloeiende kooltjes samenbrengt, kan er een warm, verbindend, knisperend vuur ontstaan. Door bewust en erkennend te communiceren, zullen eventuele vonken minder snel resulteren in bosbranden.

Emberd-Rosalien3

OVER ROSALIEN

Ik ben een warme, goedlachse en nieuwsgierige madam met een hart voor coaching en psycho-educatie. Mijn sessies op maat geef ik op een groeigerichte en positieve manier. In mijn toolkit zitten onder andere een stevige portie vertrouwen in de innerlijke kracht van elke mens, een scherpzinnige blik en de nodige lef om confrontaties aan te gaan. 
 

Als je mijn LinkedIn-profiel er even op naslaat, zie je een hele rits aan opleidingen en ervaringen – van psychologe, begaafdheidscoach en NLP-practitioner tot people manager, HR manager en business process specialist.

De rode draad doorheen mijn carrière is allerlei soorten kloven en silo's overbruggen in bedrijfscontexten, die initieel onverenigbaar lijken. Ik krijg net ontzettend veel energie van manoeuvreren in complexe, schijnbaar paradoxale situaties en omgevingen.

Nog meer inzoomen brengt je bij mijn hoofdfocus: zelfontdekking, talentontwikkeling en authentieke, doelgerichte communicatie. De combinatie van empathie en mijn aanpassingsvermogen is misschien wel mijn grootste talent. Ik maak gretig gebruik van mijn brede bereik aan mogelijkheden (introversie en extraversie, ratio en intuïtie, ...) en schakel de competenties in die het best passen bij bepaalde omgevingen, mensen en omstandigheden. Met deze gepersonaliseerde filter streef ik naar collectieve inspiratie, open dialogen, verbinding en bewustwording. 

Ook mijn privéleven bevat de meest heerlijke ‘tegenstrijdigheden’: Het ene moment lees ik boeken, werk ik in de tuin, kom ik tot rust in de natuur, kruip ik onder een dekentje aan het haardvuur. Tegelijk hou ik van lange ritten op m’n motorfiets, ravotten met mijn Dobermann Yuta, tijd spenderen met vrienden en familie, de stadsdrukte opzoeken.

bottom of page